ELEKTRIKER MED ERFARING INDENFOR LANDBRUG SØGES

De primære arbejdsopgaver vil være service, fejlfinding og vedligeholdelse af ventilationsanlæg, fodersystemer og øvrige styringer der normalt findes i landbrug.

Selvstændig, faglig kompetent og mulighed for personlig udvikling

Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt, da du på flere af opgaverne vil komme til at arbejde alene hos kunden. Du har derfor også et højt servicegen og er loyal både overfor kunder og kollegaer. Ved Brønderslev El-Teknik A/S er der kort vej til beslutningstageren og der er god mulighed for faglig og personlig udvikling. Hvis du har interesse for det, vil der også være mulighed for at udvikle sig inden for mekanisk teknik.

Arbejdstider

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Efter oplæring vil du komme til at indgå i en vagtordning, hvor du har vagt fra mandag til mandag hver 5. uge.

Brønderslev El-Teknik

Virksomheden er stiftet i 1997 og beskæftiger i dag ca. 25-30 medarbejdere. Hos Brønderslev EL-Teknik A/S udføres der el-opgaver fra Hjørring til Aalborg og fra Saltum til Sæby. 

Brønderslev El-Teknik A/S har en stor kundekreds af både private, erhvervs- og landbrugskunder, og udfører løbende opgaver for flere offentlige organisationer og boligforeninger i Nordjylland. 

Brønderslev El-Teknik A/S servicerer med alt fra elinstallation, el-reparation og automatik, til montering og service på varmepumper, installation af alarm-systemer og kommunikationsløsninger.

Ansøgning og spørgsmål

Randstad håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Brønderslev El-Teknik A/S, og du skal derfor sende din ansøgning via linket www.randstad.dk

Såfremt du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Randstads konsulent Thomas Jacobsen på tlf. +45 6195 9235. 

Alle henvendelser behandles fortroligt.