EL-INSTALLATION OG SERVICE I NORDJYLLAND

Autoriseret el-installation får du hos os – Brønderslev EL-teknik A/S.

Vi garanterer professionel service inden for alle el-opgaver – uanset om det er nysinstallation, reparation eller service.

Vores autoriserede el-installatører, montører og elektrikere kan hjælpe dig med enhver løsning inden for el-installation.

Vi servicerer både private, erhverv, landbrug og offentlige virksomheder.

Vi kører ud til hele Nordjylland, og har bl.a. kunder i Hjørring, Vrå, Aabybro og Hjallerup.

El-installation af professionelle håndværkere

Vores team af autoriserede og uddannede medarbejdere har stor erfaring med alt i elinstallation. Fra de enkle opgaver, som udskiftning af stikkontakter i private boliger, til store projekter, som totalinstallation i nybyggeri og energioptimering for erhvervsvirksomheder.

Brønderslev EL-teknik kan bl.a. hjælpe med:

  • standard elinstallation – som ophængning af lamper og udskiftning af stikkontakter
  • installation af lysstyring og intelligente løsninger (IHC)
  • el-eftersyn
  • fejlfinding på bl.a. relæ, kabler og el-udstyr
  • montage af varmepumper (luft til luft, luft til vand og jordvarme) og service
  • service og installation af ventilationsanlæg
  • installation af LED belysning (som downlights og spots)

og meget andet.

Vi garanterer konkurrencedygtige priser, kvalitet og god service

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en opgave, og gennem samarbejde med de største leverandører af el-materialer, varmepumper og anlæg på markedet, garanterer vi konkurrencedygtige priser.

Vores medarbejdere holdes løbende up-to-date inden for udviklingen i branchen, så du som kunde altid er sikret de bedste kompetencer. Samtidig går vi højt op i kundepleje, så du kan også forvente service i topklasse, ligesom vi altid overholder indgåede aftaler om tid og pris.

Vi er først færdige med en opgave, når du er helt tilfreds med det udførte arbejde.

Døgnvagt – kontakt os dag og nat

Står du med et akut strømproblem, så har vi altid en autoriseret installatør eller elektriker, der står klar til at rykke ud. Uanset om det drejer sig om produktionsstop, hvor driften er gået i stå pga. af et el-problem, eller om det drejer sig om strømsvigt i det private hjem, så er hjælpen her.

Vores servicevogne er udstyret med de vigtigste fejlfindings- og reparationsudstyr, så vi kan afhjælpe stort set alle el-problemer eller el-skader med det samme. Ring på 98 81 12 12 – vi kører også gerne ud til sommerhusområder.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til el-installation, reparation eller service på el-drevne anlæg, så er hjælpen her. Vi tilbyder også professionel rådgivning om eksempelvis valg af varmepumpe, løsninger til energioptimering og renoveringsprojekter for både private og erhverv – og det koster dig ikke noget at bede om et tilbud på en konkret opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du brug for en elektriker eller el-installatør til el-installation?

Vi vil gerne rådgive dig om dine el-, energi-, og specialløsninger.
Klik på kontakt og vi vender retur til dig.