Om Brønderslev EL-teknik A/S aut. EL-installatør

Her hos Brønderslev EL-teknik A/S udfører vi elopgaver fra Hjørring til Nørresundby og fra Saltum til Sæby. Vi har en stor kundekreds af både private, erhvervs- og landbrugskunder, og vi udfører løbende opgaver for flere offentlige organisationer og boligforeninger i Nordjylland. Vi servicerer med alt fra elinstallation, el-reparation og automatik, til montering og service på varmepumper, installation af alarm-systemer og kommunikationsløsninger.

En elektrikervirksomhed med fokus på nye tiltag

Hvis du søger en erfaren og autoriseret elektriker i eksempelvis Aabybro eller Hjallerup, så er Brønderslev EL-teknik A/S Aut. El-installatør et godt valg.

Virksomheden blev etableret i 1997 af Svend Kristian Jensen. Siden har vi med en trofast kundekreds været i konstant udvikling. Vores specialuddannede medarbejdere har erfaring og kompetencer inden for hver deres elområde, og vi lægger vægt på, at alle vores elektrikere er helt opdateret med den nyeste viden inden for elfaget.

Vi udfører alle typer elektrikerarbejder

Vi er erfarne i alt fra klassiske installationer til de mere komplekse, blandt andet i forbindelse med nybyggeri og til- og ombygninger. Vi udfører alle slags elinstallationer, og vi rådgiver om alt fra energioptimering, elsyn, alarmsystemer og overvågningssystemer.

Ud over traditionelt elarbejde har vi mange opgaver inden for eksempelvis:

  • Automation / automatik
  • Installation af varmepumpe – luft til luft, jordvarmeanlæg mv.
  • Sikring – alarmanlæg, videoovervågning mv.
  • Kommunikationsløsninger – ip-telefoni, datanetværk mv.
  • Ventilationsanlæg (Genvex) og klimanlæg
  • Styring – automatisk styring af varme, belysning mv.
  • Solceller – solenergi med anlæg eller solfanger

Brønderslev EL-teknik har fokus på energioptimering

Uanset om du skal bruge os til nyinstallation, skal have skiftet varmekilde eller forbedret dit indeklima, så har vi stor fokus på miljørigtige el-løsninger og energibesparende tiltag. Det gælder både for private og for erhvervs- eller private kunder. Vi ved alt om de nyeste tiltag inden for grøn energi, og vi er rådgivende installatører, så du er i gode hænder.

Vi hjælper både private, industri- og landbrugskunder og offentlige institutioner

Vi udfører elinstallationer og elektrikerarbejde i alle afskygninger for vores private kunder. Lige fra opsætning af en lampe til el-fejlfinding og ny- og tilbygningsinstallation.

Vi hjælper oftest vores erhvervs- og industrikunder med lidt større installations-projekter, installationer, el-service og vedligehold. Generelt er ingen opgave for stor eller lille.

Elinstallation med garantiordning sikrer dig kvalitetsarbejde

Uanset omfanget af opgaven, er vores kunders tilfredshed altafgørende for os. Derfor sørger vores elinstallatører altid for, at sikre dig det mest optimale resultat. Brønderslev EL-teknik er medlem af Elinstallatørernes Landsorganisation (ELFO), som indbefatter en garantiordning. Det er din sikkerhed for, at det arbejde vores elektriker udfører, altid er optimalt og af bedste kvalitet.

Vi rykker hurtigt ud og har døgnåbent med elvagt

Uanset om du får et elproblem dag eller nat, så kan du ringe til vores døgnvagt, som hurtigt rykker ud. Der sidder altid en elvagt, som er autoriseret elinstallatør, klar til at hjælpe dig. Vores servicevogne er udstyret med næsten alle former for eludstyr, så vi hurtigt kan løse eventuelle kritiske problemer, som installationsnedbrud, strømsvigt og lignende. Vi kører bl.a. ud til Sæby, Nørresundby, Saltum og Hjørring.

Kontakt Brønderslev EL-teknik A/S Aut. Elinstallatør

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vores hjælp, eller ønsker rådgivning eller svar på spørgsmål. Vi er klar til at hjælpe dig eller din virksomhed med alle typer af el-arbejde uanset omfanget af opgaven.

Tlf.:                     98 81 12 12

Mail:                   info@broenderslevelteknik.dk

Har du brug for en elektriker eller el-installatør til el-installation?

Kontakt os – Vi vil gerne rådgive dig om dine el-, energi-, og specialløsninger.

Ring til os