TYVERIALARM TIL HUS - PROFESSIONEL OPSÆTNING I NORDJYLLAND

Tyverialarmer er med til at skabe tryghed i hverdagen. Her hos Brønderslev El-Teknik hjælper vi private og erhverv med professionel installation og opsætning af forskellige typer af alarmsystemer.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opsætning af en tyverialarm eller et komplet alarmsystem med eller uden videoovervågning.

Vores veluddannede installatører kører ud i hele Nordjylland. Vi har bl.a. kunder i Nørresundby, Aabybro, Hjørring og Hirtshals.

Tyverialarm med installation til konkurrencedygtige priser

Vi har konkurrencedygtige priser, og samarbejder med de største alarmproducenter på markedet. Med en alarm installeret af en autoriseret el-installatør, er du sikret fuld funktionsdygtighed. Dermed er både du og dine værdier i trygge hænder.

Indbrudsalarmer skaber tryghed

Vi tilbyder en sikringsløsning med tyverialarm og eventuelt med videoovervågning, så du kan sove trygt om natten.

I Brønderslev-Dronninglund kommune var der over 200 indbrud i 2016 (iflg. Danmarks statistik), og der er flere gode grunde til at investere i et professionelt alarmsystem. Ikke nok med at en tyverialarm virker præventivt, så giver det også en ro i maven at vide, at både du, familien, kæledyrene og alle værdierne er godt sikret mod indbrud.

Hvilken alarmtype er bedst?

Det er selvfølgelig forskelligt fra hus til hus og familie til familie, hvad der er behov for, når det gælder alarmtyper og alarmløsninger.

Mange vælger i dag en tyverialarm, som kan betjenes via en app på mobiltelefonen. Andre har ikke behov for at vide andet, end at alarmen fungerer korrekt, når man ikke er hjemme. Uanset hvad du ønsker, og hvad dine sikkerhedsbehov er, så kan vores erfarne og veluddannede installatører rådgive dig, så vi finder en optimal løsning.

Videoovervågning – følg med i hvad der sker

En alarmløsning med videoovervågning er blevet meget udbredt i Danmark. Nogle bruger overvågningskameraer til at følge med i, hvad kæledyrene derhjemme har gang i, mens andre bruger det som en sikringsløsning for at stoppe kriminalitet og indbrud.

En løsning med videoovervågning giver dig mulighed, for at se hvis uvedkommende er trængt ind på din grund eller i dit hjem – og det kan indstilles, så du alarmeres via din mobiltelefon. Derudover er det et af de bedste præventive midler mod indbrudsforsøg, for ingen kriminelle ønsker at blive filmet.

Og hvad skal man så vælge af funktioner? Det er selvfølgelig individuelt, men du kan evt. overveje følgende:

  • Skal optagelserne være indendørs eller ude?
  • Vil du følge med via en app på mobiltelefonen (eller din PC)
  • Skal overvågningskameraet kunne filme med infrarød, så du kan se hvad der foregår i mørke?
  • Hvor stort et areal skal kameraet dække? Skal det være mere end 1 kamera (eller dome)?

Rådgivning giver den bedste løsning

Der er mange valgmuligheder og funktionstilvalg, men du behøver ikke at søge internettet tyndt efter oplysninger og modeller. Vi er helt up-to-date med de nyeste alarmsystemer, og vi anvender kun kvalitetstestede produkter og materialer.

Vores installatører kan hurtigt, ud fra dine behov og ønsker til funktioner, finde frem til den helt rigtige løsning med en tyverialarm og/eller videoovervågning. Derudover har vi mange års erfaring med at vurdere, hvilke modeller der bedst egner sig til forskellige boliger i forhold til opsætningsmulighederne.

Kontakt Brønderslev El-teknik og få et uforpligtende tilbud på et alarmsystem

Hvis du alligevel går og overvejer at sikre dig selv, din familie og din bolig, så tag kontakt til os. Det koster dig ikke noget at få et tilbud. Vores installatører og alarmeksperter kører ud i hele Nordjylland. Vores kundekreds dækker bl.a. Aabybro, Hirtshals og Løkken, og vi garanterer god service og materialer af højeste kvalitet.

Ring på 9881 1212 eller send os en e-mail.