ENERGIRENOVERING OG ENERGIOPTIMERING I NORDJYLLAND

Energirenovering (energioptimering) er et af vores specialer her hos Brønderslev EL-teknik. Vi hjælper både virksomheder og private kunder med at udskifte til energibesparende løsninger af højeste kvalitet, og vi tilbyder uforpligtende energitjek og rådgivning.

Vores energirådgiver og installatører dækker hele Nordjylland – vi har eksempelvis kunder i Nørresundby, Skagen, Hjørring og Aabybro.

Energirenovering er vejen frem for både private og virksomheder

Du kan med stor fordel se på dine muligheder for energirenovering af både din bolig og af din virksomhed. Vi har erfaring med både rådgivning og implementering af energitiltag i alt fra parcelhuse, lejligheder, boligforeninger, landbrugsproduktioner, industrivirksomheder, butikker og andre små og store erhverv.

Der er massevis af sparemuligheder, og vi kan afdække dem alle.

Rådgivning om dine muligheder

Det kan være svært at tage fat på energioptimering, for hvor skal man starte. Det kan vi hjælpe med. Vores energirådgiver kommer gerne på et uforpligtende besøg hos dig, hvor alle potentialer for energirenovering undersøges. Herefter tager han en snak med dig om dine muligheder, og vi giver dig et uforpligtende tilbud på de forskellige energitiltag. Efterfølgende står vi får implementeringen og montagen af den eller de udvalgte energiløsninger – hvis du vælger at tage imod tilbuddet.

For at gøre det mere overskueligt, ser vi nedenfor på muligheder for energioptimering for henholdsvist erhverv og private.

Energirenovering af virksomheden

Det er vores erfaring, at der i stort set alle virksomheder kan findes gode besparelsesmuligheder med energibesparende løsninger. Især når det gælder belysning, el og varme.

Vi har erfaring med energioptimering i eksempelvis:

 • Industribygninger
 • Landbrug
 • Erhvervslokaler og kontormiljøer
 • Butikker og supermarkeder
 • Boligforeninger
 • Offentlige bygning og institutioner

Energitjek af virksomheden – hvad undersøges?

Vi laver et uforpligtende energitjek og eventuelt en energiscreening, hvor vi afdækker alle sparemuligheder inden for bl.a.:

 • Belysning
 • Varmekilde
 • Ventilationsanlæg
 • El-installationer
 • Trykluft
 • Pumper (herunder cirkulationspumper)

Efter endt besøg, vil energirådgiveren udarbejde en samlet oversigt, som viser dig præcist, hvor det kan betale sig at sætte ind. Ønsker du det, udarbejder vi et uforpligtende tilbud på alle eller nogle af de udvalgte løsninger.

Udskiftning af belysningskilder til LED er ofte tjent hjem på få år

LED belysning er en sikker investering for størstedelen. Vi oplever, at investering i belysningsudskiftning kan tjene sig selv hjem på ganske få år. Brønderslev EL-teknik tilbyder de mest innovative løsninger inden for intelligent LED belysning, og vi samarbejder med de bedste producenter på LED-markedet. Om det er spots, downlights, DAMPA LED paneler til lofter, LED rør, skinner, bånd eller andre specialarmaturer, så kan vi hjælpe.

Har du ikke skiftet lyskilder i mange år, så kan der være helt op til 90 % at spare på el til lys. Vi oplever især, at der er store beløb at hente, når det gælder: industribelysning, butiksbelysning, lagerbelysning, kontorbelysning, udendørsbelysning og institutionsbelysning. Her er det desuden oplagt at se på muligheder for intelligente løsninger som: sensorlys, dagslysfølere, lysstyring og IHC.

Læs mere om vores løsninger med LED belysning her. 

Varmepumper bliver mere udbredt i virksomheder

I takt med den revolutionerende udvikling inden for de forskellige typer af varmepumper, har vi oplevet en stor vækst i salg og installation af varmepumper i virksomheder. De forskellige pumpetyper kan tilpasses ethvert behov, og som en af de mest energieffektive varmekilder på markedet, er det værd at overveje en varmepumpeløsning. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og rådgivning.

Læs mere om varmepumper her 

Energitilskud – vi kan søge for dig

Der er forskellige muligheder for tilskud, når man søger energitilskud til virksomheden. Der er forskellige puljer, afhængigt af den energiløsning man vil søge tilskud til. Det ved vores energirådgiver alt om, så du behøver ikke at sætte dig ind i alle paragraffer og regler. Hvis du ønsker det, kan vi også søge for dig.

Energirenovering i den private bolig

Overvejer du at investere i energirenovering af din bolig? Eller er du ved at bygge nyt hus, hvor du ønsker rådgivning om dine muligheder for energirigtige løsninger? Brønderslev EL-teknik tilbyder professionel rådgivning og installation, og vi giver altid et uforpligtende tilbud.

De miljøvenlige løsninger i dag er meget energieffektive. Du kan eksempelvis med fordel overveje at udskifte:

 • varmekilden til en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg
 • lyskilderne til LED – herunder lyssensorer, styring og andre intelligente løsninger
 • ventilationsanlægget til eksempelvis mikroventilation
 • el-selskabet med dit eget solcelleanlæg

Vi kan hjælpe med det hele. Vores uddannede rådgivere kan komme på et uforpligtende besøg og tage en snak med dig om dine behov og ønsker. Herefter udføres et energitjek, så alle potentialer for energioptimering bliver afdækket.

Håndværkerfradrag og mulighed for energitilskud

For at sætte mere fokus på de bæredygtige løsninger i private hjem, er der forskellige fradragsordninger og tilskudsmuligheder. Størrelsen på energitilskuddet beregnes i forhold til de kWh, som du sparer ved at energirenovere. Der er fortsat håndværkerfradrag i 2017, og vi kan fortælle dig præcist, hvilke andre tilskud du kan søge. (Vi kan ansøge for dig, hvis du ønsker).

Energitjek af din bolig

Vores veluddannede energirådgiver kan, med et energitjek af din bolig, beregne hvor og hvordan, du med økonomisk fordel kan investere i energiløsninger. Herefter får du et uforpligtende tilbud på installation af de udvalgte tiltag.

Et energitjek giver dig en oversigt over alle økonomiske forhold i forbindelse med en potentiel investering i energioptimering.

Du får indsigt i:

 • Hvad hvert tiltag vil koste – inklusive installation eller udskiftning
 • Dine fradrags- og tilskudsmuligheder
 • Estimeret årlig besparelse på hvert tiltag
 • Hvor hurtigt din investering har tjent sig selv hjem

Kontakt Brønderslev EL-teknik – det er uforpligtende

Vores energirådgiver og autoriserede installatører står klar til at hjælpe dig med energirenovering. Vi opdaterer løbende vores kompetencer og viden, så du er i trygge og kvalificerede hænder.

Vi kører ud til kunder i hele Nordjylland – fra Nørresundby til Aabybro, Hirtshals og Hjørring.

Ring på 9881 1212 eller send os en mail.

Har du brug for rådgivning til energirenovering?

Vi vil gerne rådgive dig om dine el-, energi-, og specialløsninger.
Klik på kontakt og vi vender retur til dig.