Boligforening med grøn strøm

Den nemme måde fremgangsmåde, hvor du både overholder de nyeste energikrav og tænker grøn energi ved installering af solcelleanlæg.

Som ansvarlig for en boligforening ved du hvor meget tilbagebetalingstiden betyder. Den er faldet markant de sidste år og den begynder allerede fra den første dag.

Flere boligforeninger har fokus solcelleanlæg og den nemme tilgang til etableringen samtidig med, at disse anlæg bliver tilrettet selve bygningernes arkitektur. Der er flere muligheder for opsætning — som f.eks. mønster på en lodret væg eller på taget.

Grøn boligforening

Som boligforening kan du komme de nye energikrav i møde ved at installere solcelleanlæg.

Tilbagebetalingstiden på solcelleanlæg er faldet betragteligt i løbet af de sidste 10 år. Når du investerer i et solcelleanlæg er der mange fordele, der kan aflæses allerede fra den første dag. Det har boligforeningen B42 i Sønderborg, Broagerafd., benyttet sig af i forbindelse med 10 lejligheder. Fællesudgifterne bliver delvist betalt af solen. Det store anlæg på 36 kvm og 6 kWp dækker fællesudgifterne til ventilationen i selve lejlighederne, udendørs belysning og drift af elevator.

Alt dette og meget mere ved vi selvfølgelig som rådgivende installatør

Så vores anbefaling er at få mere at vide hos din el- og energi installatør.

Kontakt os og hør mere om energioptimering