Maksimér dit udbytte - og minimér dit tab

EnergySmartTM fra Danfoss

Skal du opnå et meget højt effektivitetsniveau, så er TLX inverter-serien med transformatorløs teknologi løsningen. Det høje udbytte får du ved disse egenskaber. 98%, 1.000 VDC akkumuleret energiproduktion, 99,9 % MPP-effektivitet og en perfekt køling.

Den energi, der er tilgængelig, vil altid udnyttes maksimalt

Når solen står op, vil PV-modulerne begynde at producere små portioner energi ad gangen. Energi lagres til der er fyldt op og derefter tømmer inverteren automatiske den opsamlede energi ind i el-nettet. Processen gentages. Da inverteren også er tilsluttet el-nettet, kan dette også lade sig gøre om aftenen.

Det er nødvendigt med afkøling, da de elektroniske processer udvikler varme. Dertil er tilsluttet et TLX-afkølingssystem, der er baseret på en køleprofil. Afhængig af temperaturen i IP54 kabinettet, reguleres ventilatorerne seperat. Der bevirker, at ventilatorerne leverer lige nøjagtig den køling, der er nødvendig – og med et meget begrænset energiforbrug.

Ta’ det køligt

Elektroniske processer genererer naturligvis varme, så det er nødvendigt med afkøling for at opnå størst mulig effektivitet. TLX-afkølingssystemet er baseret på en aluminiumskøleprofil og på aktiv køling. Ventilatorerne reguleres separat, afhængigt af den interne temperatur i IP54-kabinettet samt temperaturen i de enkelte effektmoduler. Det betyder, at ventilatorerne kan levere præcis den afkøling, der er nødvendig, med et begrænset energiforbrug. Varmefølsomme komponenter er enten placeret uden for IP54-kabinettet eller så langt væk fra varmekilder som muligt.

Kontakt os og hør mere om energioptimering