Sikre el-skabe

Færdige el-skabe til Horse-trainer i Farum.
Horse-trainer er førende inden for trænings- og helsemaskiner til heste. Virksomheden har indgået en rammeaftale med den rådgivende installatør om, at vi skal sikre el-skabe til virksomheden – netop når behovet er der.

Horse-trainer leverer en række kvalitetsmaskiner inden for træning, genopbygning og helse af heste, og markedet går fra Lapland i nord til Emiraterne i syd. Det hele begyndte på messen i Herning, hvor prototypen blev præsenteret, og det gav straks ti bestillinger. Nu arbejder de med leveringer over hele verden.

“Vi begyndte for ti år siden ved en tilfældighed. Min svoger havde købt et løbebånd til sine heste, og så sagde vi lidt for sjov til hinanden, at sådan én kunne vi da nemt lave. Det kunne vi også – bare ikke så nemt. Men i dag ti år senere sælger vi altså 150 maskiner om året og står over for den store beslutning: skal vi lade virksomheden vokse op til sit limit, eller skal vi fortsætte som en lille familievirksomhed som i dag”, siger en stolt Christian Eriksen. Han har handlet med den rådgivende installatør siden 1991, og producerer maskinerne i sit firma Rotec.

Familien er involveret i handelsvirksomheden Horse-trainer, der omsætter for 30 mio. kr. om året og leverer produkterne Horse-trainer Walk, Horse-trainer Sun, Horse-trainer Relax, Horse-trainer Trot, Horse-trainer Spa og Horse-trainer Water.

Lynhurtig levering af færdigt el-skab

Horse-trainer maskinerne er med rullebånd til enten træning, genoptræning eller trav. Der indgår et færdigt el-skab, som leveres direkte ved bestilling fra Solars centrallager og installeres af en rådgivende installatør.

“Vores rammeaftale med den rådgivende installatør er helt afgørende for de arbejdspladser, vi har her i Danmark. For det ville i princippet være billigere at producere maskinerne i Tjekkiet eller Polen, hvis vi ikke for 7-8 år siden havde fået denne aftale med den rådgivende installatør på plads.”

”Dengang gik jeg til den rådgivende installatør med en tegning af el-skabet og spurgte, om ikke det kunne leveres færdigt som et Plug and Play produkt. Og en vaks medarbejder tog opgaven på sig. Siden får vi leveret færdige el-skabe dagen efter, at vi bestiller et. Vi bestiller dog altid ti ad gangen, så vi har en buffer”, forklarer Christian Eriksen.

Standard el-skab med mulighed for individuelle tilpasninger

Det er en stor udfordring, når kunder forventer levering dagen efter en bestilling af el-skabe. Derfor har vi standardiseret alle elementer inklusiv el-skabene, der er forberedt på individuelle ønsker ud over standardpakken.

Det kan være et ønske om en ekstra sikkerhedslampe, vejecelle, varmeelement eller andet. Og det er el-skabet og programmeringen forberedt på. Og her ligger hemmeligheden bag virksomhedens succes. Meget høj dansk kvalitet kombineret med standardiserede løsninger, der er forberedt på individuelle behov hos kunden.

Kontakt os og hør mere om færdige el-skabe