VARMEPUMPE MED AUTORISERET INSTALLATION - ALTID ET GODT TILBUD HOS BRØNDERSLEV EL-TEKNIK

Varmepumper er en af de bedste varmekilder, som man kan vælge i dag. Her hos Brønderslev EL-teknik i Nordjylland finder du både konkurrencedygtige priser og uforpligtende tilbud på varmepumper med montering og opsætning. Uanset om det er luft til luft, luft til vand eller jordvarmepumper.

Med mange års erfaring får du professionel rådgivning og installation af vores autoriserede kølemontører. Vi sikrer, at du får netop den pumpeløsning, der passer til dine behov og ønsker.

Vi dækker Nordjylland – lige fra Nørresundby til Blokhus, Hjørring og Aabybro – uanset om det er en varmepumpe til din private bolig, sommerhuset, virksomheden eller i offentligt regi, så har vi den bedste løsning.

Varmepumper har massevis af fordele

Der er mange fordele, hvis du vælger en varmepumpe som primær varmekilde. Det er selvfølgelig især de økonomiske fordele, der kan mærkes, men også miljøet vil takke dig:

  • Afhængigt af nuværende varmekilde kan du spare op til 60% på varmeregningen
  • Indeklimaet forbedres væsentligt med en luft/luft varmepumpe
  • Du er med til at sænke CO2-udslippet
  • Hverdagen bliver mere komfortabel med manuel eller automatisk betjening og indstillinger – helt efter dine behov

Brønderslev EL-teknik er din lokale og autoriserede installatør

Det er lovpligtigt at en varmepumpe monteres af en autoriseret KMO- / køle-montør – og det finder du lige her.

Det er et krav fordi installationen kræver specielle koblinger – eksempelvis til vand- og radiatorsystemerne.

Få den rigtige løsning med professionel rådgivning

Vi går højt op i at videreuddanne og opdatere vores medarbejdere – montører og installatører – så vi kan sikre vores kunder de mest innovative og energieffektive løsninger på markedet.

Vi hjælper dig hele vejen igennem:

  • Professionel rådgivning – sikrer dig en optimal løsning i forhold til behov, ønsker og muligheder
  • Autoriseret montage og tilslutning
  • Serviceaftale – hvis du ikke selv vil stå for vedligehold
  • Håndværkerfradrag og tilskud (energitilskud)

Der er flere slags varmepumpe – hvilken er bedst?

I private boliger, sommerhuse og mindre kontormiljøer er det helt klart luft til luft varmepumpen, der er mest populær. Hvis pumpen skal være den primære kilde til varme, kan det være afhængigt af størrelsen på huset, hvorvidt der er behov for 1 eller 2, ellers kan den være supplement til en anden type af varmekilde.

Men der er flere typer af pumpeløsninger – vi ser på de 3 mest brugte herunder:

Luft luft

Det er som nævnt den mest populære i private hjem og sommerhuse. Bl.a. fordi du ikke behøver at investere så meget. Prisen ligger gerne mellem 7 og 13.000 kr., og så kan vi som regel installere dem hurtigt, da den ikke skal sluttes til vandsystemer.

Der er mange penge at spare med en luft luft pumpe, også selvom den bruges som supplement, og investeringen er gerne tjent hjem igen i løbet af få år – ofte mellem 2 og 5 år.

Placering:

Det er helt klart bedst at vi monterer udedelen mindst 15 centimeter over jorden og omkring 10 centimeter væk fra den yderste mur. Og så skal den stå, så ingenting blokerer luftstrømmen.

Indedelen vil vi montere i det største rum/værelse, ofte stuen, fordi varmen lettere kan fordele sig ud i de tilstødende værelser. Indedelen placerer vi altid lidt over udedelens niveau, men ellers er op til dig, om den skal installeres højt eller lavt. (Der findes også radiator-lignende varmepumper)

Luft vand

Luft til vand varmepumpen minder om en jordvarmepumpe i forhold til kapacitet for ydelse. Den er dyrere end luft til luft pumpen, men billigere end et jordvarmeanlæg, bl.a. fordi den skal tilkobles dit vandsystem, så den kan lede varmen ud i radiatorer og gulvvarme. Den er yderst effektiv, fordi at al den energi den producerer, bliver brugt fuldt ud.

Prisen for en luft vand varmepumpe med installation koster i omegnen af 100.000 kr.

Jordvarmeanlæg

En jordvarmepumpe (et jordvarmeanlæg) er uden tvivl den mest effektive og energibesparende varmekilde. Her tjenes din investering hjem på længere sigt, for prisen er noget højere. Du skal også ‘finde’ minimum 300 m2 frit tilgængelig have eller jord, der ligger op til huset, og så skal du have radiatorer og/eller gulvvarme i huset i forvejen.

Prisen ligger gerne på ca. 120-130.000 kr., hvis jordvarmeanlægget skal opvarme en helårsbolig (gennemsnitsstørrelse). Men så slipper du også for andre varmekilder.

Varmepumpe til virksomhed, industri eller butik

Brønderslev EL-teknik har også erfaring med at installere varmepumper eller anlæg for forskellige erhvervstyper. Bl.a. detailbutikker, industrivirksomheder, kontorlokaler og miljøer og i offentlige installationer som fritidscentre, daginstitutioner og skoler.

Det koster ikke noget at få en af vores rådgivere på besøg, og han kan hurtigt vurdere både hvilken type af pumpe, der passer bedst til lokation og behov og samtidig give et prisestimat – uforpligtende.

Indeklimaet forbedres væsentligt

Stort set alle de nye modeller har indbyggede partikelfilter, luftrenser og lugtfjerner, så udeluften renses helt inden den sendes ind i din bolig. Det betyder, at luften føles mere frisk og indbydende, og så er det selvfølgelig helt optimalt for en allergiker.

Der findes næppe en mere energieffektiv og økonomisk fordelagtig varmekilde

Uanset hvilken pumpetype du vælger, er de alle mellem de mest effektive opvarmningskilder på markedet. Blandt andet fordi de bruger den naturlige energi, som de får fra luft eller jord.

De bruger selvfølgelig elektricitet til at køre, men du vil stadig spare op til 60 % på varme/elregningen, og så skåner de miljøet.

Normalt har du tjent din investering hjem på 2-5 år, og selve pumpen holder op til 30 år.

Energimærkning og SCOP

Det er egentlig ikke noget, som du behøver at tænke så meget over, for vi vil altid vælge den eller de mest energieffektive løsninger, hvis du spørger os til råds.

SCOP-værdien fortæller dig hvor energieffektiv og miljøskånsom en varmepumpe er. Jo højere tallet er, jo mere energieffektiv er den pågældende pumpe.

Her hos Brønderslev EL-teknik er du sikret de bedste løsninger til de billigste priser, bl.a. fordi vi har fordelagtige leverandøraftaler med de største og bedste varmepumpeproducenter på det danske marked.

Varmepumper støjer – eller gør de?

Det er mere en myte end fakta at varmepumper larmer. Indedelen er stort set lydløs (ned til 19 dB), og udedelens støjniveau ligger ikke højere end hvad en standard opvaskemaskine vil ‘larme’. Så støj er der ikke noget af.

Har du mod på at få et godt tilbud eller har du spørgsmål, så tag endelig kontakt – det er gratis og uforpligtende. Tlf. 98811212 eller mail: info@broenderslevelteknik.dk

Brønderslev EL-teknik servicerer hele Nordjylland med installation og rådgivning omkring varmepumper. Vores kundekreds går fra Skagen til Aabybro over Aalborg og til Hirtshals.